Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus desertas
AUTORIUS:
Renata
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
400 gramų varškės (sūreliai, saldūs)
1 valgomasis šaukštas želatinos
2 vienetai želės (pakeliai)
šiek tiek vaisių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti.
Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
Skanaus!

Gaivus desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti.
Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (27)


  • Daiva St. 2019-11-23 14:40

    Ar į varšės sūrelius želė supilame?


  • Danutė 2018-12-23 18:09

    Aš gaminau jau kelis kartus ir gavosi labai gerai ! Darau ir šioms Kalėdoms.


  • raimonda 2017-12-28 14:13

    Darau bet su sureliais nemeginau darau su grietinele plaktay


  • Audra 2017-12-19 21:29

    Kodel nera nurodyta kokiame kiekyje vandens zelatina istirpinti?


  • Sonata 2015-01-14 15:33

    As tai varškės sūrelius dėjau kur pakuotėje 100g


  • asgdhsfahgashgs 2011-12-15 22:30

    ;-) atrodo,as irgi kazka panasaus darau!


  • Lina 2011-11-28 16:41

    :super: skanu manau ir grazu


  • vita 2011-11-28 16:14

    vietoje varskes galma deti trupintu arbatiniu sausainiu/
    . :super:


  • Inga 2011-11-28 11:12

    ačiū< Renata :-) bandysim :taip:


  • Renata 2011-11-22 21:39

    Inga, šis desertas gamintas "Tuperware" želės žiede (iš jo iššimti yra labai paprasta). Siūlyčiau indą, į kurį supiltas desertas, kelioms sekundėms įdėti į karštą vandenį, kraštus nuo indo apipjauti peiliu ir desertas lengvai išsiims.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...