Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus desertas
AUTORIUS:
Renata
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
400 gramų varškės (sūreliai, saldūs)
1 valgomasis šaukštas želatinos
2 vienetai želės (pakeliai)
šiek tiek vaisių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti.
Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
Skanaus!

Gaivus desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į indo dugną sudedame konservuotus vaisius, užpilame iš 1 pakelio paruošta želė ir padedame į šaldytuvą stingti.
Tada į gilų dubenį supilame iš kito pakelio paruoštą želė.
Į jį taip pat supilame vandenyje išbrinkintą ir išlydytą želatiną ir padedame stingti.
Kai želė apstingsta į ją sudedame varškės sūrelius ir gerai išplakame elektriniu maišytuvu.
Gautą masę supilame ant sustingusio pirmojo sluoksnio ir vėl dedame į šaldytuvą.
Mūsų gaivus Kalėdinis desertas paruoštas.
Telieka sulaukti Šv. Kalėdų ryto ir padėti jį ant šventinio stalo.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (26)


  • Danutė 2018-12-23 18:09

    Aš gaminau jau kelis kartus ir gavosi labai gerai ! Darau ir šioms Kalėdoms.


  • raimonda 2017-12-28 14:13

    Darau bet su sureliais nemeginau darau su grietinele plaktay


  • Audra 2017-12-19 21:29

    Kodel nera nurodyta kokiame kiekyje vandens zelatina istirpinti?


  • Sonata 2015-01-14 15:33

    As tai varškės sūrelius dėjau kur pakuotėje 100g


  • asgdhsfahgashgs 2011-12-15 22:30

    ;-) atrodo,as irgi kazka panasaus darau!


  • Lina 2011-11-28 16:41

    :super: skanu manau ir grazu


  • vita 2011-11-28 16:14

    vietoje varskes galma deti trupintu arbatiniu sausainiu/
    . :super:


  • Inga 2011-11-28 11:12

    ačiū< Renata :-) bandysim :taip:


  • Renata 2011-11-22 21:39

    Inga, šis desertas gamintas "Tuperware" želės žiede (iš jo iššimti yra labai paprasta). Siūlyčiau indą, į kurį supiltas desertas, kelioms sekundėms įdėti į karštą vandenį, kraštus nuo indo apipjauti peiliu ir desertas lengvai išsiims.


  • Renata 2011-11-22 21:34

    Sluoksniai gali skirtis todėl, kad sluoksniai būna per daug sustingę. Pabandykite "naujoke" supilti vieną sluoksnį ir kai jis apstings, t.y. viršus bus nebe skystas, bet dar pilnai nesustingęs, užpilti kita sluoksnį


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...