Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus desertas "Po sotaus stalo"
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų braškių (šaldytos, trintos (saldintos))
400 gramų jogurto (graikiškas)
šiek tiek sausainių (sveiki, trupinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Į stiklinaites sluoksniuoti jogurtą, trintas braškes, vėl jogurtą, braškes ir jogurtą. Viršų užbarstyti sausainiais.

Gaivus desertas "Po sotaus stalo"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į stiklinaites sluoksniuoti jogurtą, trintas braškes, vėl jogurtą, braškes ir jogurtą. Viršų užbarstyti sausainiais.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų