Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus desertas su vaisiais
AUTORIUS:
Alma
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
125 gramai jogurto (natūralus)
1 arbatinis šaukštelis želatinos
1 vienetas želės (pakelis)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 sauja vaisių (bananai, obuoliai, uogos ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.

Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.

Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).

Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.

Gaivus desertas su vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.

Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.

Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).

Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.

Receptą atsiuntė Alma

Komentarai


Daugiau receptų