Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus grietinėlės desertas
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 mililitrų grietinėlės
1 valgomasis šaukštas šokoladas (juodas, tarkuotas)
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
100 gramų sausainių
1 valgomasis šaukštas romo (arba brendis)
šiek tiek aviečių (geriau šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Gaivus grietinėlės desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų