Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus tortas "Širdele mano"
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 lapo tešlos (šaldyta, bemielė)
1 pakelis želės (aviečių skonio)
1 pakelis želės (braškių skonio)
10 valgomųjų šaukštų juodųjų serbentų (trinti su cukrumi)
5 valgomieji šaukštai braškių (trintos su cukrumi)
3 vienetai braškių (šaldytos)
5 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos)
10 valgomųjų šaukštų sirupo ((aviečių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atšildyti,iškočioti,išpjauti širdelės formos lakštus, kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje po 8 minutes.
2.
Atskirai išvirti žele su 200 ml vandens, į aviečių skonio žele suberti šaldytas avietes, į braškių skonio- pjaustytas braškes.
3.
Atvėsintus lakštus sulaistyti sirupu, palaukti 10-15 minučių.Apatinį lakštą sutepti 5 v.š. trintų juodųjų serbentų,užkloti kitu lakštu.
4.
Uždėti sustingusią braškių žele,užkloti kitą lakštą, aptepti trintom braškėm
5.
vėl užkloti lakštą ,aptepti likusiais trintais serbentais, užkloti paskutinį lakštą ir ant jo uždėti sustingusią aviečių skonio žele.
6.
Palaikyti šaltai 12 val.

Skanaus!

Gaivus tortas "Širdele mano"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti,iškočioti,išpjauti širdelės formos lakštus, kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje po 8 minutes.

  2. Atskirai išvirti žele su 200 ml vandens, į aviečių skonio žele suberti šaldytas avietes, į braškių skonio- pjaustytas braškes.

  3. Atvėsintus lakštus sulaistyti sirupu, palaukti 10-15 minučių.Apatinį lakštą sutepti 5 v.š. trintų juodųjų serbentų,užkloti kitu lakštu.

  4. Uždėti sustingusią braškių žele,užkloti kitą lakštą, aptepti trintom braškėm

  5. vėl užkloti lakštą ,aptepti likusiais trintais serbentais, užkloti paskutinį lakštą ir ant jo uždėti sustingusią aviečių skonio žele.

  6. Palaikyti šaltai 12 val.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų