Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus varškės desertas
AUTORIUS:
Angelė
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
4 valgomieji šaukštai cukraus
15 vienetų vyšnių (konservuotos)
80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
300 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.

Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.

Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.

Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.

Skanaus :)

Gaivus varškės desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.

Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.

Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.

Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Angelė

Komentarai (1)


  • Viktorija 2017-01-19 00:32

    Sveiki, kokia naudojate varške?


Daugiau receptų