Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus varškės torčiukas
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų sausainių
50 gramų slyvų (džiovintos)
1 sauja riešutų
90 gramų sviesto
1 vienetas citrinų
500 gramų grietinėlės ( riebi)
200 gramų varškės
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai želatinos
2 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“
200 gramų braškių
Papuošimui:
400 gramų vaisių
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
2.
Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

Pastatyti į šaldytuvą.
3.
Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Gaivus varškės torčiukas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.

  2. Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

    Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

    Pastatyti į šaldytuvą.

  3. Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai (1)


  • Vilte 2015-09-01 07:55

    Tau


Daugiau receptų