Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivus želė desertas šventėms
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 litro pieno
100 gramų cukraus
1 pakelis želatinos
1 pakelis želės (citrinų skonio)
3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
1 butelis citrinų (tarkuota žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į stiklinę suberkite želatiną ir užpilkite pienu. Palaikykite apie 20 minučių. Tada kaitinkite puode su likusiu pienu ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol želė ištirps. Tada nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, išmaišykite ir atvėsinkite. Paruoštą pieną supilkite į deserto indelius ir padėkite sustingti. Ant viršaus supilkite paruoštą ir atvėsintą citrinų skonio želė ir vėl padėkite sustingti (baigiant stingti galima pspuošti citrinos griežinėliu ar kitais vaisiais).

Gaivu ir labai skanu!

Gaivus želė desertas šventėms

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į stiklinę suberkite želatiną ir užpilkite pienu. Palaikykite apie 20 minučių. Tada kaitinkite puode su likusiu pienu ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol želė ištirps. Tada nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, išmaišykite ir atvėsinkite. Paruoštą pieną supilkite į deserto indelius ir padėkite sustingti. Ant viršaus supilkite paruoštą ir atvėsintą citrinų skonio želė ir vėl padėkite sustingti (baigiant stingti galima pspuošti citrinos griežinėliu ar kitais vaisiais).

Gaivu ir labai skanu!

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų