Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardūs kepsneliai
AUTORIUS:
Reda
INGREDIENTAI:
3 česnakų (marinatui)
2 vienetai svogūnų
80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.

Gardūs kepsneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.

Receptą atsiuntė Reda

Komentarai


Daugiau receptų