Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardus lašišinis upėtakis
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas upėtakių (lašišinis)
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (žuvims)
šiek tiek čili pipirų (milteliai)
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Gardus lašišinis upėtakis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (2)


  • opaieuropa 2011-05-08 10:52

    labai skanu, :super: taciau kiausinio manau nereiktu :-p


  • do re mi 2009-10-17 21:36

    labai skanu taip, aciuks uz recepta :super:


Daugiau receptų