Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.

Gardus vištienos šašlykiukas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | apynių |
3 valgomieji šaukštai | citrinų (sultys) |
1 sauja | kalendrų (kuokštelis) |
8 vienetai | pomidorų pastos (maži) |
2 vienetai | svogūnų |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
0.3 stiklinės | baltojo vyno (sausas) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | cukinijos (šviežia, maža) |
1 valgomasis šaukštas | adžikos (sausa) |
1.5 kilogramo | vištienos kulšelių (kulšelių filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gardus vištienos šašlykiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apyniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Kalendra, kuokštelis, 1 sauja
- Pomidorai, maži, 8 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, sausas, 1/3 stiklinės
- Druska
- Cukinijos, šviežia, maža
- Adžika, sausa, 1 valgomasis šaukštas
- Vištienos kulšelės, kulšelių filė, 1.5 kilogramo
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai