Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardusis Dovilės morkų pyragas
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 stiklinės morkų
2.5 valgomojo šaukšto cukraus
šiek tiek vaisių (džiovinti)
3 valgomieji šaukštai grietinės
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
2.5 stiklinės kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskustas, nuplautas morkas reikia sutarkuoti, užpilti cukrumi ir palikti apie 30 min.
Į atskirą dubenį sudėkite džiovintus vaisius (pagal skonį: džiovintas vyšnias, aguonas, razinas, abrikosus ar pan.). Prieš dedant, vaisius šiek tiek pamirkykite vandenyje.
2.
Įdėkite grietinę, kiaušinius, išlydytą sviestą, vaisius, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, viską gerai išmaišykite. Sudėkite morkas. Maišykite tol, kol gausite vientisą masę. Maišant pilkite vandenį ar pieną.
3.
Kepkite apie 40 min. iki 200 laipsnių temperatūroje.

Gardusis Dovilės morkų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuskustas, nuplautas morkas reikia sutarkuoti, užpilti cukrumi ir palikti apie 30 min.
    Į atskirą dubenį sudėkite džiovintus vaisius (pagal skonį: džiovintas vyšnias, aguonas, razinas, abrikosus ar pan.). Prieš dedant, vaisius šiek tiek pamirkykite vandenyje.

  2. Įdėkite grietinę, kiaušinius, išlydytą sviestą, vaisius, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, viską gerai išmaišykite. Sudėkite morkas. Maišykite tol, kol gausite vientisą masę. Maišant pilkite vandenį ar pieną.

  3. Kepkite apie 40 min. iki 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Dovilė

Komentarai (8)


  • Jule 2020-03-23 12:53

    Kazkas baisaus,I siuksliu deze!!! visi produktai sugadinti,prasau nesiuskite tokiu receptu ir neklaidinkite zmoniu


  • Greta 2017-03-19 16:56

    Viršus sudege, vidus liko žalias, kepiau ilgai ir nuobodžiai. Trinkit receptą ir neklaidinkit žmonių!


  • Gintarė 2016-11-30 20:30

    Nuostabus pyragas


  • Evelina 2016-11-30 13:41

    Pyragas išėjo išties gardus taip ,kad nekritikuokit


  • virginija 2015-10-23 17:01

    pyraga reikia kepti tikrai 1val 2oolaipsniu,pyragas iskepe viskas ok,bet jau skonis tai siaubingas,buvo draugu,visiem nepatiko,o as pasirodziau kaip kokia nevykele,negalima zmoniu klaidinti su tokiais receptais fui


  • Mindaugas 2015-02-08 18:00

    Zalias, nekyla, gali kept kiek nori. Inridientuose nera nei pieno, nei vandens, o gaminimo eigoje yra. Galutiniame rezultate gauni kazkokia kose su akmens kietumo pluta. Salinkit sita recepta - visiskai nevykes.


  • kepeja 2014-12-31 10:30

    reikia morkas nusunkti pries dedant i pyraga, tada bus normalu.


  • gerda 2014-11-24 00:21

    kazkoks kosmaras!!! kepiau dvi valandas o pyragas taip ir neiskepe...be skonio zalias kazkoks nezinau...


Daugiau receptų