Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardusis tortilijų apkepas
AUTORIUS:
Andželika
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Lengvai paruošiamas ir itin gardus patiekalas, norintiems kažko naujo ir paprasto pietų stalui. Lengvai paruošiamas ir itin gardus patiekalas, norintiems kažko naujo ir paprasto pietų stalui. Andželika
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai tortilijos
500 gramų kiaulės faršo
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
4 valgomieji šaukštai pieno
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai grietinės
3 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek česnakinio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Suberiame kiaulienos faršą į keptuvę, pagardiname prieskoniais, kai šiek tiek apkepa, suberiame supjaustytus svogūnus, česnaką ir papriką. Viską gerai apkepiname. Tuomet suberiame supjaustytą pomidorą šiek tiek apkepiname ir supilame pomidorų padažą. Patroškiname ir išjungiame.
2.
Kiekvieną tortiliją ištepame česnakiniu padažu ir ant kiekvienos padaliname apkepintą masę, suvyniojame ir išdėliojame į paruoštą kepimo formą.
3.
Tuomet įpilame šlakelį pieno į kepimo formą ir tortilijų viršų aptepame grietine, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dar galima ant sūrio šiek tiek užbarstyti universalių prieskonių mišinio.
4.
Paruoštą patiekalą dedame į įkaitintą 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių. Skanaus!

Gardusis tortilijų apkepas

Recepto autorius: Lengvai paruošiamas ir itin gardus patiekalas, norintiems kažko naujo ir paprasto pietų stalui. Andželika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Suberiame kiaulienos faršą į keptuvę, pagardiname prieskoniais, kai šiek tiek apkepa, suberiame supjaustytus svogūnus, česnaką ir papriką. Viską gerai apkepiname. Tuomet suberiame supjaustytą pomidorą šiek tiek apkepiname ir supilame pomidorų padažą. Patroškiname ir išjungiame.

  2. Kiekvieną tortiliją ištepame česnakiniu padažu ir ant kiekvienos padaliname apkepintą masę, suvyniojame ir išdėliojame į paruoštą kepimo formą.

  3. Tuomet įpilame šlakelį pieno į kepimo formą ir tortilijų viršų aptepame grietine, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dar galima ant sūrio šiek tiek užbarstyti universalių prieskonių mišinio.

  4. Paruoštą patiekalą dedame į įkaitintą 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Andželika

Komentarai (1)


  • Modzius 2018-02-06 01:36

    Labai skanu


Daugiau receptų