Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardžioji Indrės mišrainė
AUTORIUS:
Indrė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištiena (virta arba rūkyta)
1 skardinė žirnių ((konservuoti))
5 vienetai bulvių (virtos su lupena)
3 vienetai kiaušinių (virti)
šiek tiek majonezo
5 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Išvirtą ar rūkytą vištieną susmulkinti, atvėsintas bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Likusius komponentus taip pat supjaustyti ir išmaišyti su majonezu bei pagardinti žiupsniu druskos.

Skanaus.

Gardžioji Indrės mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirtą ar rūkytą vištieną susmulkinti, atvėsintas bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Likusius komponentus taip pat supjaustyti ir išmaišyti su majonezu bei pagardinti žiupsniu druskos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Indrė

Komentarai (3)


  • Birute 2016-11-23 10:48

    Labai skanu su rūkyti sūriu ar dešra rūkyta gali būti ir šlapianka kaip žmonės sako


  • Linas 2014-11-25 19:19

    Kaip pavadinsi taip nepagadinsi ;)


  • Vida 2014-11-23 11:32

    rusų naujametinė mišrainė, jie ją vadina "Olivje", tik mėsytę keičia arba vištieną deda arba kitokią, gal ir dešra...kažkiek panaši į mūsų, kam gi gali nepatikti, labai skanu...


Daugiau receptų