Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardžioji mamos pica
AUTORIUS:
Raimonda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas sluoksniuotos tešlos
200 gramų kumpio
100 gramų pievagrybių
1 vienetas pomidorų pastos
100 gramų sūris
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
50 gramų majonezo
šiek tiek aliejaus (kepimo skardai patepti)
2 valgomieji šaukštai bazilikų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą atšildyti ir iškočioti kuo ploniau. Iškočiotą tešlą padėti ant kepimo skardos pateptos riebalais.
2.
Kumpį supjaustyti juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį sutarkuoti.
3.
Picos padą ištepti pomidorų padažu, dėti sluoksnį kumpio, tada sluoksnį pievagrybių, o ant jų dėti majonezo.
4.
Picą pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Tada užbarstyti sūrio, gražiai išdėlioti pomidoro griežinukus, barstyti druskos, pipirų, bazilikų ir dar kepti apie 10 -15 minučių.

Skanaus!

Gardžioji mamos pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti ir iškočioti kuo ploniau. Iškočiotą tešlą padėti ant kepimo skardos pateptos riebalais.

  2. Kumpį supjaustyti juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį sutarkuoti.

  3. Picos padą ištepti pomidorų padažu, dėti sluoksnį kumpio, tada sluoksnį pievagrybių, o ant jų dėti majonezo.

  4. Picą pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Tada užbarstyti sūrio, gražiai išdėlioti pomidoro griežinukus, barstyti druskos, pipirų, bazilikų ir dar kepti apie 10 -15 minučių.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Raimonda

Komentarai


Daugiau receptų