Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gardžioji "Tom Kha Gai" sriuba
AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų (žalios)
4 vienetai citrinų (žalios, lapeliai)
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
3 imbierų (šaknis)
1 arbatinis šaukštelis kalendrų (lapeliai)
3 vienetai paprikų (aitrioji, džiovinta)
300 gramų kalakutienos (filė)
400 mililitrų vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
400 mililitrų kokosų (pienas)
10 gramų grybų ("White Fungus")
2 vienetai citrinžolių (marinuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmas žingsnis - grybus pamerkite vandenyje.

Į puodą supilkite kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens (400 ml).

Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais. Užvirkite.

Tuomet sumažinkite ugnį (iki vidutinės) ir virkite 10 minučių.

Kol verda, supjaustykite kalakutieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.
Supilkite į puodą druską, cukrų, kalendrą ir viską išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius nusunktus grybus. Sriubą pavirkite 10 minučių t.y. kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.

Išspauskite į sriubą žaliąją citriną.

Patiekite su ryžiais ar tiesiog vieną.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Gardžioji "Tom Kha Gai" sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pirmas žingsnis - grybus pamerkite vandenyje.

Į puodą supilkite kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens (400 ml).

Imbierą ar alpinijos šaknį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sumeskite juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais. Užvirkite.

Tuomet sumažinkite ugnį (iki vidutinės) ir virkite 10 minučių.

Kol verda, supjaustykite kalakutieną vieno kąsnio dydžio gabalėliais.
Supilkite į puodą druską, cukrų, kalendrą ir viską išmaišykite. Sudėkite kalakutieną ir išmirkusius nusunktus grybus. Sriubą pavirkite 10 minučių t.y. kol išvirs kalakutiena. Patikrinkite ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.

Išspauskite į sriubą žaliąją citriną.

Patiekite su ryžiais ar tiesiog vieną.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai

Komentarai (1)


  • Anna 2012-09-30 14:15

    Tikrai siūlau pasigaminti - TIKRAI PIRŠTUS APSILAYŽYSIT! Niam :super: :myliu:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...