Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Geltonųjų ir šparaginių pupelių užkandis
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų pupelių (geltonos)
1 vienetas svogūnų
300 gramų sparaginių pupelių
100 gramų sūris
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pupeles apvirti, kol suminkštės. Ketuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, suberti pupeles bei džiūvėsėlius, pagardinti druska ir piprais.
2.
Į kepimo indą sudėti pupeles, pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 180°C temperatūroje, kol išsilydys sūris.

Geltonųjų ir šparaginių pupelių užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pupeles apvirti, kol suminkštės. Ketuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, suberti pupeles bei džiūvėsėlius, pagardinti druska ir piprais.

  2. Į kepimo indą sudėti pupeles, pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 180°C temperatūroje, kol išsilydys sūris.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (1)


  • Rita 2015-08-05 19:30

    Labai skaniai gavosi! Super receptukas :)


Daugiau receptų