
Geriausias citrininis keksas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų | jogurto |
150 gramų | cukraus |
150 gramų | kvietinių miltų |
2 vienetai | kiaušinių |
1 vienetas | citrinų |
30 gramų | cukraus pudros |
5 gramai | kepimo miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
2.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
3.
Kepti 180oC temperatūroje apie 30-35 min.
Geriausias citrininis keksas
MyCulinaryCorner
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Jogurtas, 150 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 5 gramai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
Kepti 180oC temperatūroje apie 30-35 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai