Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gervuogių uogienė
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas gervuogių
0.5 kilogramo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gervuoges atidžiai perrinkti, nuplauti. Sudėti į dubenį, užpilti cukrumi ir palikti porai valandų.
2.
Tada sudėti jas į puodą ir ant vidutinės ugnies užvirinti, šaukštu nugriebti putas. Pavirti apie 5 minutes, tada nukelti nuo ugnies ir leisti atvėsti. Pakartoti tai dar 2 kartus.
3.
Tada supilti uogienę į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Gervuogių uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Gervuoges atidžiai perrinkti, nuplauti. Sudėti į dubenį, užpilti cukrumi ir palikti porai valandų.

  2. Tada sudėti jas į puodą ir ant vidutinės ugnies užvirinti, šaukštu nugriebti putas. Pavirti apie 5 minutes, tada nukelti nuo ugnies ir leisti atvėsti. Pakartoti tai dar 2 kartus.

  3. Tada supilti uogienę į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų