Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Girti čeburėkai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 arbatinis šaukštelis mesos (malta, riebi)
3 galvos svogūnų
1 stiklinė vandens
Tešlai:
7 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens (verdantis)
6 vienetai kiaušinių
100 gramų degtinės
1 druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome.
2.
Sudedm likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko. Svogūnus supjaustome kubeliais sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais. Suformuojame čeburekus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.


Skanaus.

Girti čeburėkai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Tešlai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome.

  2. Sudedm likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko. Svogūnus supjaustome kubeliais sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais. Suformuojame čeburekus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų