Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Girti šonkauliai
AUTORIUS:
Vytas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gabalas kiaulienos šonkaulių
200 mililitrų brendžio
100 gramų džiovintų slyvų
1 arbatinis šaukštelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Slyvas išmirkyti, kol išbrinks. Nusunkti.
2.
Slyvas susmulkinti iki košelės, sumaišyti su pipirais ir brendžiu.
3.
Mišiniu įtrinti šonkaulių juostą. Marinuoti parą.
4.
Į foliją įsiktus šonkaulius ilgai kepti ant nedidelės kaitros anglių. Jei yra galimybė, kepsninę uždengti dangčiu, taip šonkauliai išlaikys daugiau aromato.
5.
Baigiant kepti, išvynioti iš folijos ir truputį apskrudinti.

Girti šonkauliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Slyvas išmirkyti, kol išbrinks. Nusunkti.

  2. Slyvas susmulkinti iki košelės, sumaišyti su pipirais ir brendžiu.

  3. Mišiniu įtrinti šonkaulių juostą. Marinuoti parą.

  4. Į foliją įsiktus šonkaulius ilgai kepti ant nedidelės kaitros anglių. Jei yra galimybė, kepsninę uždengti dangčiu, taip šonkauliai išlaikys daugiau aromato.

  5. Baigiant kepti, išvynioti iš folijos ir truputį apskrudinti.

Receptą atsiuntė Vytas

Komentarai


Daugiau receptų