Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Girtos“ krevetės
AUTORIUS:
Violeta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė graikinių riešutų (smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas margarino
5 vienetai pomidorų pastos
1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
1 kilogramas krevečių be kevalo (karališkos, virtos)
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
Patiekti šiltas.
Skanaus!

„Girtos“ krevetės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
Patiekti šiltas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Violeta

Komentarai (7)


  • ženička 2014-01-25 18:55

    Isbandykit: marinatui: smulkintas cesnakas, sviezio cili, citrinos sulciu slakelis, smulkintu petrazoliu, ziupsnelis druskot ir , galit maltu pipiriuku, alyvuogiu aliejaus, ismasykit ir sudekit sviezias karaliskas krevetes, pamarinuokit valandziuke ir ant iesmuku ir ant griliaus. Kepkit ne daugiau 5 min kol graziai paraus ir vos vos paskrus. Skanaus! :super:


  • Pazuzu 2012-12-11 23:36

    Nepatiko su raudonu vynu,gaunasi tamsios burokeliu spalvos.Gal su baltu geriau butu.O ir siaip nelabai :(


  • sunalda 2011-10-17 23:31

    idomus patino skonis.... 8-| %-) :super:


  • as 2011-05-17 16:20

    o man patino,idomus skonis


  • dfg 2011-05-15 18:34

    girtos :DDD pats kas dare girtas


  • kisius 2011-04-21 14:49

    krevetes,mano galva,turetu paraust,o ne parust. Dar vietoj margarino siulyciau alyvuogiu alieju i kuri itrenkti dar keleta skilteliu cesnakelio


  • waiwai 2011-03-03 15:24

    Man, kažkaip, foto neatitinka recepto... Kiek matau, krevetė dar įsukta į kumpio juostelę :-)


Daugiau receptų