Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gnocchi di Parmigiano
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek muskato (riešuto, tarkuoto)
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 litras pieno
100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
šiek tiek druskos
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti 100 g sviesto, ataušinti. Į didelį indą (ruošiau didelėje nesvylančioje keptuvėje) supilti pieną, sviestą, tada maišant suberti miltus. Vieną po kito įmušti kiaušinius, gerai išmaišant. Suberti pusę tarkuoto sūrio, druską, muskato riešutą ir juoduosius pipirus. Išmaišyti ir puodą statyti ant vidutinės ugnies, užvirinti ir 10 minučių kaitinant maišyti. Gautą masę paskleisti apie 1 cm storio sluoksniu ant lentelės ar kepimo popieriumi iškloto stalo ir leisti atšalti. Su sausainių formele išspausti formeles, dėti į sviestu išteptą kepimo indą, pabarstyti likusiu sūriu, sukaišioti 50 g mažais gabaliukais supjaustytą sviestą ir kepti 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Gnocchi di Parmigiano

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpinti 100 g sviesto, ataušinti. Į didelį indą (ruošiau didelėje nesvylančioje keptuvėje) supilti pieną, sviestą, tada maišant suberti miltus. Vieną po kito įmušti kiaušinius, gerai išmaišant. Suberti pusę tarkuoto sūrio, druską, muskato riešutą ir juoduosius pipirus. Išmaišyti ir puodą statyti ant vidutinės ugnies, užvirinti ir 10 minučių kaitinant maišyti. Gautą masę paskleisti apie 1 cm storio sluoksniu ant lentelės ar kepimo popieriumi iškloto stalo ir leisti atšalti. Su sausainių formele išspausti formeles, dėti į sviestu išteptą kepimo indą, pabarstyti likusiu sūriu, sukaišioti 50 g mažais gabaliukais supjaustytą sviestą ir kepti 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (7)


  • Agne 2012-09-29 09:31

    Kas cia per gnocchi be bulviu?:)))))))


  • vaida 2012-07-07 00:51

    gal kas bandet gamint? :-)


  • Sudominta :D 2011-08-21 16:21

    Na manau gal ce turejo buti 200 C. kaip manai rasytoja :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


  • ! 2010-08-27 21:37

    "Suberti pusę tarkuoto sūrio", būtų malonu,jei viso surio kieki parašytumėte :aiskinu:


  • Deivydasas 2010-06-22 15:31

    :bloga: :bloga:


  • ruta 2010-05-01 15:04

    pas ane nera tokios galingos virykles ... 8-|


  • ? 2010-04-01 13:13

    koks bus vaizdelis pakepus 2000C 25-30 min. ? :D :-D :-D :-D


Daugiau receptų