Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Goong Bao vištiena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas, kuriuo ko gero teko visiems ragauti restoranuose. Jis dar vadinamas Kung Pao. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno ir Chingkiang acto Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas, kuriuo ko gero teko visiems ragauti restoranuose. Jis dar vadinamas Kung Pao. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno ir Chingkiang acto - tai padarys patiekalą dar unikalesniu. Nors ir patiekale naudojami čili pipirai, patiekalas nėra labai aštrus. Tačiau, jei norisi dar daugiau aštrumo, siūlau dėti daugiau čili pipirų ar net maltos aitriosios paprikos. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų vištos filė
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai aitriųjų paprikų (apytikriai, pagal skonį)
4 skiltelės česnakų
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
0.75 stiklinės žemės riešutų
Marinatui:
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 valgomasis šaukštas baltojo sauso vyno
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
2 arbatiniai šaukšteliai balzaminis actas
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
2 arbatiniai šaukšteliai šviesusis sojų padažas
0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
0.25 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su marinatui skirtais ingredientais: 2 v.š. sojų padažo, 2 v.š. krakmolo, 1 v.š. vyno ir druska. Atidėti.
2.
Sumaišyti padažui skirtus ingredientus: 2 a.š. balzaminio acto, 1 a.š. medaus, 1 a.š. vyno, 2 a.š. sojų padažo, 0,5 a.š. krakmolo, 1/4 stiklinės vandens) ir maišyti, kol krakmolas ištirps.
3.
Dėti vištieną ir smulkintas aitriąsias paprikas į keptuvėje įkaitintą aliejų ir gerai apkepti. Tuomet sudėti smulkintą česnaką ir riešutus. Supilti visą padažą ir kepti, kol pradės burbuliuoti.
4.
Patiekti su ryžiais.

Goong Bao vištiena

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas, kuriuo ko gero teko visiems ragauti restoranuose. Jis dar vadinamas Kung Pao. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno ir Chingkiang acto ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Marinatui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su marinatui skirtais ingredientais: 2 v.š. sojų padažo, 2 v.š. krakmolo, 1 v.š. vyno ir druska. Atidėti.

  2. Sumaišyti padažui skirtus ingredientus: 2 a.š. balzaminio acto, 1 a.š. medaus, 1 a.š. vyno, 2 a.š. sojų padažo, 0,5 a.š. krakmolo, 1/4 stiklinės vandens) ir maišyti, kol krakmolas ištirps.

  3. Dėti vištieną ir smulkintas aitriąsias paprikas į keptuvėje įkaitintą aliejų ir gerai apkepti. Tuomet sudėti smulkintą česnaką ir riešutus. Supilti visą padažą ir kepti, kol pradės burbuliuoti.

  4. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų