Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Gordon bleu" arba netikras šnicelis
AUTORIUS:
Tatjana
INGREDIENTAI:
1 vienetas baklažanų
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
šiek tiek druskos
200 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo būdas:
Klerui:
3 kiaušiniai (suplakti su žiupsneliu druskos)
200 gr. miltų
200-300 gr. ,,trupinių''

Grožiui ir sveikatai:
Salotos,
Maži pomidorai

Padažui:
1 česnako skiltelė,
Citrina,
Grietinė.
Krienai,
Konservuoti žirnių ankščiai.

Paruošimo būdas:
Nulupti baklažanus ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Įpjauti kiekvieną griežinėlį, kad gautųsi kaip kišenytė į kurią dėsimę po gabalėlį ,,Mocarellos'' ir kumpio.

Kiekvieną tokį jau paruotą kišeniuką įmerkiam į miltus, paskui kiaušinį ir trupinius, ir kepam iš abiejų pusių keptuvėje su aliejum, kol šiek tiek apskrus, paskui sudėti visus į skardą ar keptuvę ir 10-15 min palaikyti įkaitintoje orkaitėje. Gatavus šnicelius pašlaikstyti trupučiu citrinų sulčių ir pagražinti salotų lapais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus ;)

"Gordon bleu" arba netikras šnicelis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošimo būdas:
Klerui:
3 kiaušiniai (suplakti su žiupsneliu druskos)
200 gr. miltų
200-300 gr. ,,trupinių''

Grožiui ir sveikatai:
Salotos,
Maži pomidorai

Padažui:
1 česnako skiltelė,
Citrina,
Grietinė.
Krienai,
Konservuoti žirnių ankščiai.

Paruošimo būdas:
Nulupti baklažanus ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Įpjauti kiekvieną griežinėlį, kad gautųsi kaip kišenytė į kurią dėsimę po gabalėlį ,,Mocarellos'' ir kumpio.

Kiekvieną tokį jau paruotą kišeniuką įmerkiam į miltus, paskui kiaušinį ir trupinius, ir kepam iš abiejų pusių keptuvėje su aliejum, kol šiek tiek apskrus, paskui sudėti visus į skardą ar keptuvę ir 10-15 min palaikyti įkaitintoje orkaitėje. Gatavus šnicelius pašlaikstyti trupučiu citrinų sulčių ir pagražinti salotų lapais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai (1)


  • Genadijus 2014-08-25 13:46

    o ka daryti su likusiai ingridientais?


Daugiau receptų