Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Granatų šašlykas
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
3 česnakų (smulkintas)
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų (dideli)
2 kilogramai kiaulės prandinės
3 valgomieji šaukštai acto (raudonojo vyno)
šiek tiek druskos
3 stiklinės sulčių (granatų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

Gabaliukus užpilkite granatų sultimis, pilkite vyno acto, dėkite maltą česnaką, druskos, pipirų, pjaustytą svogūną. Palikite pasimarinuoti per nakt vėsioje vietoje.

Kepti grilyje.

Patiekti su salierais ir konservuotais vaisiais.

Skanaus.

Granatų šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

Gabaliukus užpilkite granatų sultimis, pilkite vyno acto, dėkite maltą česnaką, druskos, pipirų, pjaustytą svogūną. Palikite pasimarinuoti per nakt vėsioje vietoje.

Kepti grilyje.

Patiekti su salierais ir konservuotais vaisiais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai


Daugiau receptų