Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gražgarstės salotos su lašiša, kietuoju sūriu ir garstyčių padažu
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų gražgarsčių
50 gramų šaltai rūkytos lašišos
20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
20 gramų sūris (kietasis)
0.5 vieneto citrinų
1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Per pusę perpjautus mažuosius pomidorus ir nedideliais gabalėliais supjaustyti lašišą sudėti ant švarių, nusausintų gražgarstės lapelių.
2.
Ant viršaus suberti šiaudeliais pjaustytą kietąjį sūrį ir lengvai pakepintus kedro riešutus.
3.
Atskirai sumaišyti skystą medų, garstyčias, druską, aliejų, citrinos sultis ir užpilu pašlakstyti salotas.
4.
Papuošti citrinos rieklėmis.

Gražgarstės salotos su lašiša, kietuoju sūriu ir garstyčių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Per pusę perpjautus mažuosius pomidorus ir nedideliais gabalėliais supjaustyti lašišą sudėti ant švarių, nusausintų gražgarstės lapelių.

  2. Ant viršaus suberti šiaudeliais pjaustytą kietąjį sūrį ir lengvai pakepintus kedro riešutus.

  3. Atskirai sumaišyti skystą medų, garstyčias, druską, aliejų, citrinos sultis ir užpilu pašlakstyti salotas.

  4. Papuošti citrinos rieklėmis.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų