Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Greipfruto puselės su vaisiais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
50 gramų ananasų (konservuoti)
1 vienetas apelsinų
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai greipfruktų
50 gramų persikų (konservuoti)
2 valgomieji šaukštai konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Greipfrutus nuplauti, perpjauti per pusę, išskobti. Minkštimą supjaustyti kubeliais.
Apelsiną nulupti, išskirstyti skiltelėmis.
Konservuotus ananasus ir persikus supjaustyti riekutėmis.
Vaisius sumaišyti ir išdėlioti į greipfrutų puseles, užpilstyti konjako ir pabarstyti cukrumi.
Patiekiami atvėsinti.

Greipfruto puselės su vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Greipfrutus nuplauti, perpjauti per pusę, išskobti. Minkštimą supjaustyti kubeliais.
Apelsiną nulupti, išskirstyti skiltelėmis.
Konservuotus ananasus ir persikus supjaustyti riekutėmis.
Vaisius sumaišyti ir išdėlioti į greipfrutų puseles, užpilstyti konjako ir pabarstyti cukrumi.
Patiekiami atvėsinti.

Komentarai (1)


  • Čiorna.Velnio sukurta šetono patobulinta 2010-07-05 19:13

    :super: labai skanus patiekalas, man patiko


Daugiau receptų