Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Greitas ir skanus obuolių pyragas
AUTORIUS:
Aušrinė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
6 vienetai obuolių (tarkuoti)
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 vienetas varškės (pakeliais)
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia ištirpiname sviestą.
Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
Skanaus!

Greitas ir skanus obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pirmiausia ištirpiname sviestą.
Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aušrinė

Komentarai (9)


  • rasuole 2012-10-14 09:51

    :super2: nuostabus gavosi


  • Dainora 2012-10-13 23:11

    Dar galiu rekomenduoti obuolių pyraga: pokelis sviesto(|200gr.) 2 stkl. milt, 1 arb.š. kėlimo miltelių. Viską išmaišius padėti į šaldytuvą pusei val. šešis didelius obuolius su puse stkl. cukraus ir 50gr. sviesto trumpam pakepti, pabarstyti vaniliniu cukrum ir paskui didesne tešlos dalį dėti ant dugno, paskui kepintus obuolius, o paskui kitą dalų tešlos. Ant iškepto pyrago galima pabarstyti migdolų drožlių ar dar ko kors, priklauso nuo jūsų fantazijos. Pyragas labai gardus ir...sveikas,greitai paruošiamas. Rekomenduoju išsikepti:)


  • agnyte 2011-10-03 19:27

    reikia pameginti :-)


  • ieva 2011-10-03 19:08

    labai skanus piragas norisi dar ir dar jo. :super: :-p


  • Lotuke:] 2011-10-01 11:28

    Reiktu pabandyt, bet obuolius geriau pjiaustiti negu tarkuoti. :-)


  • Ieva 2011-07-01 13:43

    Gal reikia pabandyti :-)


  • Rita 2011-05-17 21:49

    nezinau,as nusprendziau tesla su obuoliais sumaisyti,kepiau 50 min,bet viduj vistiek slapias :-( bet siaip labai skanu,bet nezinau kaip serviruot reiktu :-p


  • Inga 2011-04-13 21:04

    Namiskiam labai patiko,tikrai skanu! :super2: :super: :-)


  • Sima 2011-04-11 20:50

    Vietoj obuoliu dejau bananus :-) nuostabus skonis labai skanus gavosi pyragas :super: :super:


Daugiau receptų