Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Greitas omletas
AUTORIUS:
Ana
INGREDIENTAI:
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
4 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tryniai išsukami su cukraus pudra ir sumaišomi su atskirai išplaktais baltymais.
Iš gautos masės labai karštoje keptuvėje iškepami 2 omletai.
Jie tučtuojau paduodami kartu su užsigėrimu.
Skanaus.

Greitas omletas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tryniai išsukami su cukraus pudra ir sumaišomi su atskirai išplaktais baltymais.
Iš gautos masės labai karštoje keptuvėje iškepami 2 omletai.
Jie tučtuojau paduodami kartu su užsigėrimu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ana

Komentarai (16)


  • bbd, 2017-02-27 03:52

    valgiau cukru..


  • hhuu 2016-11-27 09:42

    Sudinas tas tavo receptas. Sudege :)


  • silvestras 2014-01-31 20:47

    galima deti paprasta cukru?


  • SENOLE 2013-09-04 13:47

    KAI TINGIU STOVETI VIRTUVEJE ,TAI ANT GREICIO KEPU "GRYBA" 3-4 KIAUSINIAI ,SLAKELIS PIENO 1-2 SAUKSTAI MILTU ,TRUPUTIS DRUSKOS IR TRUPUTIS CUKRAUS .LABAI GERAI VISKA SUPLAKU,JEIGU PER TIRSTA IPILTI GALIMA VANDENS TRUPUTI ,PURESNIS BUS.I KEPTUVE IDEDU SVIESTO IR ALIEJAUS IPILU ,KAD SVIESTAS NEDEGTU. PORA SAMTUKU TESLOS ,TAIP KAIP LIETINIAMS .KAI APKEPA IS VIENOS PUSES ,KEPTI APVERTUS IS KITOS PUSES.BLYNAS ISKYLA ANT AKIU ,KAIP GRYBAS.PADUOTI VALGYTI NELAUKIANT ,KOL SUBLIUKS.AS DAZNAI KEPU ANT LASINUKU ,NES VYRAS MEGSTA ,TADA CUKRAUS DEDU VOS, VOS. ZODZIU GREITA ,PIGU IR SKANU IR SOTU. GALIMI IR SALDUS VARIANTAI.


  • margis 2012-12-05 13:51

    issikepiau mane supikino :fuu: :bomba:


  • bimas 2012-07-19 17:56

    o ka daryt su grietinele? :bloga: :-D


  • kamile 2012-02-18 02:44

    tai turbūt tame svieste viską kept. iš patirties pasakysiu, kad geriau neužlaikyt sviesto karštoj keptuvėj vieno ilgai, nes greitai apdega ir negražiai iškepa tas, ką vėliau dedi į tą sviestą :D


  • ERNESTAS 2012-02-08 18:00

    skanu :-) :-) :-)


  • Viduliuke 2010-07-23 16:01

    puikus


  • (anonimas) 2009-08-25 18:39

    :soku2:


Daugiau receptų