Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Greitos bandelės su obuolių įdaru
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
3 vienetai obuolių
1 valgomasis šaukštas sviesto
100 gramų cukraus
50 mililitrų vandens
šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
šiek tiek cinamono
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolių minkštimą sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.
2.
Sudėti obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, supilti vandenį ir troškinti, kol vanduo išgaruos. Į pabaigą, įberti cinamoną. Imti tešlos lapelį (jei po 6 vnt, jei didesnis lakštas, tai atitinkamai susipjaustyti) ir padalinti pusiau. Tuomet vieną pusę supjaustyti peiliu,o ant kitos pusės dėti obuolių įdaro. Kraštelius aptepti plaktu kiaušiniu ir gerai užspausti kraštelius. Kiaušinio plakiniu aptepti bandelės viršų.
3.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Greitos bandelės su obuolių įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolių minkštimą sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.

  2. Sudėti obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, supilti vandenį ir troškinti, kol vanduo išgaruos. Į pabaigą, įberti cinamoną. Imti tešlos lapelį (jei po 6 vnt, jei didesnis lakštas, tai atitinkamai susipjaustyti) ir padalinti pusiau. Tuomet vieną pusę supjaustyti peiliu,o ant kitos pusės dėti obuolių įdaro. Kraštelius aptepti plaktu kiaušiniu ir gerai užspausti kraštelius. Kiaušinio plakiniu aptepti bandelės viršų.

  3. Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba kol gražiai apskrus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų