Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Greitos salotos su pupelėmis, agurkais ir morkomis
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 skardinė konservuotų pupelių (raudonosios)
2 vienetai agurkų (marinuoti arba rauginti )
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
1 vienetas morkų (didelės)
2 riekės duonos (balta)
2 skiltelės česnakų
Kepimui:
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duona supjaustoma nedideliais kubeliais ir su smulkiai supjaustytu česnaku pakepama. Ją geriausia pasikepti pirmą, kad gabaliukai nuo aliejaus apdžiūtų ir taptų tarškantys, o ne minkšti. Tik nereikia jų iki rudumo ir taškumo kepti.
2.
Agurkai supjaustomi smulkiai – nedideliais šiaudeliais arba kubeliais. Svogūnas supjaustomas smulkiai.
3.
Morka sutarkuojama šiaudeliais. Burokine tarka tarkuoti netiks – bus per dideli gabaliukai.
4.
Pupelės nuplaunamos ir suverčiamos į indą. (Galima imti baltas pupeles, bet jos bus šiek tiek per švelnios šalia agurkų.) Ant jų suberiamas svogūnas, sudedamos morkos ir agurkai. Išmaišyti.
5.
Druskos turėtų užtekti nuo agurkų, bet jeigu jos reikia, pabarstyti.
Tada suberti duonos kubelius. Išmaišyti.
(Dar paskaninti galima vien tik majonezu arba majonezo ir grietinės padažu.)
Skanaus.

Greitos salotos su pupelėmis, agurkais ir morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Duona supjaustoma nedideliais kubeliais ir su smulkiai supjaustytu česnaku pakepama. Ją geriausia pasikepti pirmą, kad gabaliukai nuo aliejaus apdžiūtų ir taptų tarškantys, o ne minkšti. Tik nereikia jų iki rudumo ir taškumo kepti.

  2. Agurkai supjaustomi smulkiai – nedideliais šiaudeliais arba kubeliais. Svogūnas supjaustomas smulkiai.

  3. Morka sutarkuojama šiaudeliais. Burokine tarka tarkuoti netiks – bus per dideli gabaliukai.

  4. Pupelės nuplaunamos ir suverčiamos į indą. (Galima imti baltas pupeles, bet jos bus šiek tiek per švelnios šalia agurkų.) Ant jų suberiamas svogūnas, sudedamos morkos ir agurkai. Išmaišyti.

  5. Druskos turėtų užtekti nuo agurkų, bet jeigu jos reikia, pabarstyti.
    Tada suberti duonos kubelius. Išmaišyti.
    (Dar paskaninti galima vien tik majonezu arba majonezo ir grietinės padažu.)
    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai


Daugiau receptų