Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grietinėje troškinti burokėliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas salierų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
4 arbatiniai šaukšteliai acto
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 stiklinė grietinės
500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų. Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.

Grietinėje troškinti burokėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų. Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.

Komentarai


Daugiau receptų