Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grietinėlės desertas su avietėmis
AUTORIUS:
Urtė
INGREDIENTAI:
2 saujos aguonų
šiek tiek aviečių
100 gramų cukraus
1 stiklinė sirupo (aviečių)
500 gramų grietinėlės (30% riebumo)
4 arbatiniai šaukšteliai želatinos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.

Grietinėlės desertas su avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Urtė
Gairės: Išmaišyti, Desertai

Komentarai (1)


  • Auksinis Kardas 2012-01-04 11:32

    Atrodo labai skaniai......... %-) %-) %-)


Daugiau receptų