Paruošti tešlą : varškę sumaišyti su cukrumi, pienu ir aliejumi. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir į juos sudėti varškės mišinį. Tešlą minkyti rankomis.
Į apvalią kepimo formą, išteptą sviestu, sudėti tešlą, padaryti kraštelius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Paruošti įdarą : grietinę suplakti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakinį užpilti ant tešlos, pribarstyti mėgiamų uogų.
Pyragą kepti apie 50 min.
Iškeptą pyragą ataušinti ir tik po to išimti iš kepimo formos.

Grietininis pyragas
INGREDIENTAI:
70 gramų | cukraus |
70 gramų | cukraus (įdarui) |
2 vienetai | kiaušinių (įdarui) |
200 gramų | kvietinių miltų |
5 valgomieji šaukštai | pieno |
130 gramų | varškės |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
300 gramų | grietinės (įdarui, 20%) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
1 vienetas | vanilinio cukraus (įdarui) |
400 gramų | uogų (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietininis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 70 gramų
- Cukrus, įdarui, 70 gramų
- Kiaušiniai, įdarui, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Pienas, 5 valgomieji šaukštai
- Varškė, 130 gramų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Grietinė, įdarui, 20%, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, įdarui, 1 vienetas
- Uogos, įdarui, 400 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą : varškę sumaišyti su cukrumi, pienu ir aliejumi. Išsijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir į juos sudėti varškės mišinį. Tešlą minkyti rankomis.
Į apvalią kepimo formą, išteptą sviestu, sudėti tešlą, padaryti kraštelius. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Paruošti įdarą : grietinę suplakti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakinį užpilti ant tešlos, pribarstyti mėgiamų uogų.
Pyragą kepti apie 50 min.
Iškeptą pyragą ataušinti ir tik po to išimti iš kepimo formos.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai