Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Griežčių apkepas su mėsa
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų griežčių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 stiklinė grietinės
300 gramų mesos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.

Griežčių apkepas su mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.

Gairės: Orkaitėje, Apkepai

Komentarai (1)


  • Rasa 2016-08-11 10:03

    Bet tarkuoto pieno dar niekur neteko matyti. Ištaisykit į sūris


Daugiau receptų