Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grikių košė su dešrele ir avokadu
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 valgomieji šaukštai grikių
1 vienetas dešrelių (pieniškos)
0.25 vieneto avokadų
1 arbatinis šaukštelis sviesto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
2.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
3.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
4.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
5.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Grikių košė su dešrele ir avokadu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.

  2. Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.

  3. Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.

  4. Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.

  5. Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė

Komentarai


Daugiau receptų