Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grikių košė su grybais
AUTORIUS:
Ligita
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 stiklinė grikių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
150 gramų svogūnų
300 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.

Grikių košė su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.

Receptą atsiuntė Ligita

Komentarai (2)


  • Karolina 2014-03-01 15:49

    Tai kaip dabar suprasti, tuos grikius supiltį į keptuvę ar atskirai virti puode? Galėtumėte aiškiau rašyti, tai niekam nekiltų klausimų :-)


  • valdemaras 2013-04-04 02:57

    va je kaip skaniai lenda zoles parukius!


Daugiau receptų