Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grikių miltų duona su saulėgrąžomis
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
100 gramų grikių
2 valgomieji šaukštai medaus
50 gramų saulėgrąžų
750 gramų kvietinių miltų
315 gramų vandens (šilto)
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾. Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.

Grikių miltų duona su saulėgrąžomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾. Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai


Daugiau receptų