Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje kepta lašiša
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
1 vienetas paprikų (raudonoji)
6 vienetai lašišų (filė)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
125 gramai sviesto
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą įtrinti druska bei baltaisiais pipirais ir apšlaksčius alyvuogių aliejumi vartant apkepti ant grotelių arba 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydyti sviestą, pridėti smulkinto česnako bei paprikos ir kaitinti maišant, kol pasiskleidžia aromatas.
Pridėti kalendros, laimo sulčių ir dar pakaitinti kelias minutes.
Iškeptą lašišą supjaustyti mažesniais gabaliukais, sudėti į lėkštę ir užpilti paruoštu padažu.
Mes valgome šiltą, tačiau labai skanu ir šalta.
Skanaus.

Grilyje kepta lašiša

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lašišą įtrinti druska bei baltaisiais pipirais ir apšlaksčius alyvuogių aliejumi vartant apkepti ant grotelių arba 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydyti sviestą, pridėti smulkinto česnako bei paprikos ir kaitinti maišant, kol pasiskleidžia aromatas.
Pridėti kalendros, laimo sulčių ir dar pakaitinti kelias minutes.
Iškeptą lašišą supjaustyti mažesniais gabaliukais, sudėti į lėkštę ir užpilti paruoštu padažu.
Mes valgome šiltą, tačiau labai skanu ir šalta.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (3)


  • Agne 2013-03-03 14:21

    O kiek laiko kepate lasisa orkaiteje? Lasisa neissauseja?


  • Dijana 2013-03-03 14:10

    laimas-tai citrinos rusis,tik ji zalios spalvos :-)


  • virga 2013-03-03 13:33

    Labuka o kokios cia sultys tos: "laimo". niekaip neisisaikinu padekit! :-) ;-)


Daugiau receptų