Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje kepta nugarinė
AUTORIUS:
Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
600 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).

Grilyje kepta nugarinė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų