Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje kepta šoninė
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
1 česnakų (marinatui)
1 arbatinis šaukštelis mairūnų (marinatui)
1 arbatinis šaukštelis rozmarino (marinatui)
1 vienetas svogūnų (marinatui)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus, marinatui)
10 vienetų kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Grilyje kepta šoninė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (1)


  • Rasa 2017-08-08 14:00

    Is tikruju, mane nustebino-nemegstu jokiais budais riebios mesos, juo labiau-lasinuku, jeigu pasitaiko saslykuose riebaliukas-feeee:)) bet ant lauzo/griliaus iskepusi sonine-labai labai skanu, aisku tinkamai iskepta, neperkepta, taciau pakankamai paskrudusi. Ji visai kitokia, nei iprastas saslykas.


Daugiau receptų