Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje kepti šonkauliukai su chimmichurri padažu
AUTORIUS:
Daiva
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 česnakų (smulkinti)
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
0.25 stiklinės alyvuogių aliejaus (nerafinuotas)
0.25 stiklinės raudonojo vyno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek druskos (košerinė)
0.25 stiklinės raudonėlių (švieži, kapoti)
0.25 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (dribsniai)
0.25 stiklinės vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite grilį.
Įtrinkite šonkauliukus košerine druska ir kepkite vartant grilyje apie 30-40 min.
Šonkauliukams kepant pasiruoškite chimmichurri padažą.
Viename dubenyje sumaišykite citrinų sultis, raudonojo vyno actą, radonąjį vyną, alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus, raudonėlius, raudonųjų pipirų dribsnius bei petražoles.
Patiekite šonkauliukus šiltus su pasigamintu padažu.
Skanaus.

Grilyje kepti šonkauliukai su chimmichurri padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite grilį.
Įtrinkite šonkauliukus košerine druska ir kepkite vartant grilyje apie 30-40 min.
Šonkauliukams kepant pasiruoškite chimmichurri padažą.
Viename dubenyje sumaišykite citrinų sultis, raudonojo vyno actą, radonąjį vyną, alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus, raudonėlius, raudonųjų pipirų dribsnius bei petražoles.
Patiekite šonkauliukus šiltus su pasigamintu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Daiva

Komentarai


Daugiau receptų