Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Grilyje keptos blauzdelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 sauja | krapų (marinatui) |
1 kilogramas | vištienos blauzdelių |
šiek tiek | druskos (marinatui) |
500 gramų | grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čili pipirų (milteliai, marinatui) |
1.5 arbatinio šaukštelio | džiovintų bazilikų (marinatui) |
1.5 arbatinio šaukštelio | petražolių (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Grilyje keptos blauzdelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Krapai, marinatui, 1 sauja
- Vištų blauzdelės, 1 kilogramas
- Druska, marinatui
- Grietinė, 15-20 proc. riebumo, marinatui, 500 gramų
- Čili, milteliai, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovinti bazilikai, marinatui, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Petražolės, marinatui, 1.5 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai