Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje keptos blauzdelės
AUTORIUS:
Toma
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 sauja krapų (marinatui)
1 kilogramas vištienos blauzdelių
šiek tiek druskos (marinatui)
500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui)
0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai, marinatui)
1.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų (marinatui)
1.5 arbatinio šaukštelio petražolių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Grilyje keptos blauzdelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Toma

Komentarai


Daugiau receptų