Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grilyje keptos vištos kulšelės
AUTORIUS:
Sidona
INGREDIENTAI:
10 gramų cukraus
5 gramai imbierų (maltas)
1 vienetas paprikų
2 vienetai svogūnų
50 mililitrų raudonojo vyno
25 mililitrai sojos padažo
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
Marinuokite apie 4 valandas.
Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.

Grilyje keptos vištos kulšelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
Marinuokite apie 4 valandas.
Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.

Receptą atsiuntė Sidona

Komentarai


Daugiau receptų