Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gruzdukai
AUTORIUS:
elinda
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
100 gramų majonezo
200 gramų sūris
2 vienetai tortilijos (papločiai)
2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Patiekalas labai skanus ir greitas!

Vištieną apkepame, kol įgaus auksinį atspalvį, dedame druskos, kario prieskonių. Tada sudedame susmulkintą svoguną ir dar apkepame įdėję kelis šaušktus grietinės. Susimaišome padažą iš majonezo ir garstyčių bei šaukštelio medaus.

Imame tortilos paplotį, vieną pusę pabarstome sūriu, dedame truputelį vištienos su svogūnais bei kelis šaukštelius padažo ir vėl uždengiame sūriu. Uždedame kitą paplotį ir paspaudžiame šonus.

Pašauname į mikrobangų krosnelę 3 minutėm arba dedame į skardą ir į orkaitę 220c 10-15 min, kad apskrustų. Išimame supjaustome.

Papildomai rekomenduoju pasiruošti padažą:

1. Sutrinti blenderiu avokadus, petražoles, grietinės šaukštus kelis, druską.
2. Susmulkinti papriką, pomidorą, česnaką, įdėti paprikos prieskonių, svogūno bei aliejaus.
3. Tiks ir su paprasta grietine ar cibuliene :)

Gruzdukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Patiekalas labai skanus ir greitas!

Vištieną apkepame, kol įgaus auksinį atspalvį, dedame druskos, kario prieskonių. Tada sudedame susmulkintą svoguną ir dar apkepame įdėję kelis šaušktus grietinės. Susimaišome padažą iš majonezo ir garstyčių bei šaukštelio medaus.

Imame tortilos paplotį, vieną pusę pabarstome sūriu, dedame truputelį vištienos su svogūnais bei kelis šaukštelius padažo ir vėl uždengiame sūriu. Uždedame kitą paplotį ir paspaudžiame šonus.

Pašauname į mikrobangų krosnelę 3 minutėm arba dedame į skardą ir į orkaitę 220c 10-15 min, kad apskrustų. Išimame supjaustome.

Papildomai rekomenduoju pasiruošti padažą:

1. Sutrinti blenderiu avokadus, petražoles, grietinės šaukštus kelis, druską.
2. Susmulkinti papriką, pomidorą, česnaką, įdėti paprikos prieskonių, svogūno bei aliejaus.
3. Tiks ir su paprasta grietine ar cibuliene :)

Receptą atsiuntė elinda

Komentarai (5)


  • Greta 2016-09-14 16:08

    Tai reikia dėti gi visko pagal skonį :D super skonis! Visur gaminu, visiems labai patinka. Ačiū! Super :)


  • viktorija 2010-10-18 00:06

    Sendien buvau pasigaminusi, valgyti galima, bet ne stebuklingai skanu :-) garstycios labai jaucesi :ne: ir sugadina skoni.. :bloga: beto nera visiskai teisingai parasyta informacija. produktu sarase nera medaus ir grietines, tai pamineta tik darbo eigoja. Beto nepaaiskinta kaip supjaustyti vistiena... :ne:


  • [email protected] 2009-12-24 10:59

    reik pabandyt, neblogai atrodo


  • mexse 2009-09-14 22:51

    netinka garstyciu padazas visai, geriau ka nors kita ideti pav pomidoru, zaliu svogunu silantro


  • jurate 2009-03-20 22:33

    ;-) :super: as i tosterine idedu apskrustttti oi oi be galo skanumelis ypac tevas kerta :-D


Daugiau receptų