Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybai grietinės ir vyno padaže
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek paprikų (malta)
100 gramų batono
10 gramų baltojo vyno
šiek tiek druskos
10 gramų sviesto
30 gramų grietinės
125 gramai grybų (baltieji, šviežūs)
20 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.

Grybai grietinės ir vyno padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų