Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybai su svogūnais ir grietine
AUTORIUS:
Jelena
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai grietinės
300 gramų grybų (mano atveju kelmučiai savo sultyse)
šiek tiek citrinpipirių
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek krapų
šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
Skanaus.

Grybai su svogūnais ir grietine

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...