Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
Skanaus.

Grybai su svogūnais ir grietine
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnų |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druskos |
3 valgomieji šaukštai | grietinės |
300 gramų | grybų (mano atveju kelmučiai savo sultyse) |
šiek tiek | citrinpipirių |
šiek tiek | laurų lapų |
šiek tiek | krapų |
šiek tiek | viduržemio prieskonių mišinio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Grybai su svogūnais ir grietine
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Grybai, mano atveju kelmučiai savo sultyse, 300 gramų
- Citrinpipiriai
- Laurų lapai
- Krapai
- Viduržemio prieskonių mišinys
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai