Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybai su svogūnais ir pomidorų padažu
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas grybų
2 svogūnų
200 mililitrų pomidorų padažo
2 arbatiniai šaukšteliai pipirai (juodieji, malti)
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus nuvalykite, supjaustykite ir išvirkite puode. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir keptuvėje su aliejumi pakepinkite porą minučių. Tada ant svogūnų sudėkite išvirtus, nuvarvintus grybus, sudėkite pomidorų padažą, druską bei pipirus ir dar truputį pakepinkite.
2.
Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaltai.

Grybai su svogūnais ir pomidorų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus nuvalykite, supjaustykite ir išvirkite puode. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir keptuvėje su aliejumi pakepinkite porą minučių. Tada ant svogūnų sudėkite išvirtus, nuvarvintus grybus, sudėkite pomidorų padažą, druską bei pipirus ir dar truputį pakepinkite.

  2. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaltai.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (1)


  • Rūta 2019-09-12 13:59

    Visada taip marinuoju ,skanu ,greitas užkandis netikėtam svečiui


Daugiau receptų