Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybais įdaryti jūrų ešerio ritinėliai
AUTORIUS:
Daiva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kalendrų (malta)
šiek tiek krapų (smulkinti)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
6 vienetai ešerių (filė)
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
šiek tiek druskos
1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti/marinuoti)
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!

Grybais įdaryti jūrų ešerio ritinėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Daiva

Komentarai


Daugiau receptų